HetOntslag.nl - specialisten in ontslagzaken
juridisch advies
 • 7 dagen per week bereikbaar
 • ook 's avonds

Bent u op zoek naar een arbeidsrecht advocaat in Amersfoort?

Bent u ontslagen en woont u in de buurt van Amersfoort? Heeft u bijvoorbeeld een vaststellingsovereenkomst ontvangen van uw werkgever en wilt u na laten kijken of hier wel alle voorwaarden in staan waar u recht op heeft? Neem dan direct contact met ons op via 085 - 029 1001! Wij brengen u binnen 24 uur in contact met de meest geschikte arbeidsrecht advocaat in de buurt van Amersfoort!

Op deze pagina vindt u een overzicht van de arbeidsrecht advocaten in (de buurt van) Amersfoort die bij ons netwerk aangesloten zijn. Zij kunnen uw belang(en) behartigen inzake het ontslag en andere arbeidsrechtelijke zaken zoals:

 • Het beoordelen van een vaststellingsovereenkomst
 • Onderhandelen met de werkgever inzake de transitievergoeding
 • Het aanvechten of terugdraaien van ontslag op staande voet
 • Hulp bieden bij ontslag wegens een arbeidsconflict of disfunctioneren (de weg via de kantonrechter)
 • Hulp bieden bij ontslag wegens reorganisatie of 2 jaar arbeidsongeschikt (de weg via UWV)

Staat uw probleem met betrekking tot arbeid niet hierboven beschreven? Geen zorgen! Ook dan kunnen onze arbeidsrecht advocaten u helpen. Bel snel voor een gratis intakegesprek, via: 085 - 029 1001.

 • Ariëns Advocaten Amersfoort

Bij Ariëns Advocaten Amersfoort zijn werkzaam o.a. mr. A.J.P. Ariëns zelf en mr. M. Hille Ris Lambers. Dit advocatenkantoor treedt zowel voor werkgevers als werknemers op. Het team van Ariëns Advocaten opereert flexibel en strategisch.

 • Ludwig Alexander Advocatuur te Zeist

Bij mevrouw Claessens bent u altijd welkom voor problemen of vragen rondom uw pensioen en/of een arbeidsrecht kwestie. Mevrouw Claessens begeleidt u door alle fasen van het traject als gespecialiseerd advocaat.

Hoe komt u in contact met een arbeidsrecht advocaat in Amersfoort?

U heeft twee opties:

 1. Uit bovenstaande advocaten heeft u een keuze kunnen maken.

Als u een geschikte arbeidsrecht advocaat heeft gevonden, belt u dan direct naar 085 - 029 1001. Des te eerder heeft u contact met de desbetreffende advocaat. Wij verzorgen namelijk de gratis intake en doen daarmee het voorwerk voor de advocaat, zodat hij/zij alvast van uw situatie op de hoogte is. De advocaat zal binnen 24 uur telefonisch contact met u opnemen en uw belang behartigen.

 1. U heeft hulp nodig bij het kiezen van de meest geschikte arbeidsrecht advocaat.

Bel dan gelijk naar 085 - 029 1001. U krijgt één van onze juridische klantadviseurs aan de lijn die samen met u de juiste arbeidsrecht advocaat voor u vindt. Ook dit is geheel gratis en als wij een geschikte advocaat voor u hebben gevonden, dan neemt deze advocaat ook binnen 24 uur telefonisch contact met u op.

Mocht het u nu niet uitkomen? Klik dan op “Stel uw vraag” aan de linkerkant van deze pagina en laat uw contactgegevens achter. U wordt dan teruggebeld op het gewenste moment! 

Niet tevreden over uw advocaat? Wij lossen het op!

Neem direct contact met ons op via 085 - 029 1001. Wij zorgen ervoor dat u alsnog met een andere arbeidsrecht advocaat in contact komt. Hierdoor wordt uw arbeidszaak altijd in behandeling genomen door een arbeidsrecht advocaat die bij u past én in (de buurt van) Amersfoort is gevestigd. Goed geregeld toch?

Neem direct contact op

ontslag telefoon

Mail direct of bel onze Ontslag telefoonlijn
Bel ons op 085 - 029 1001 (lokaal tarief)
Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar
Ook 's avonds!
stel uw ontslag vraag