HetOntslag.nl - specialisten in ontslagzaken
juridisch advies
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • ook 's avonds

Wat te doen bij ontslag?

Ontvangt u een vaststellingsovereenkomst van uw werkgever?
Wordt u op staande voet ontslagen.
Start uw werkgever een ontslagprocedure via UWV of de kantonrechter?
Ga niet zelf de strijd aan maar doe dat met een gespecialiseerde ontslag advocaat of - jurist bij u in de buurt. Zo komt u juridisch goed beslagen ten ijs en voorkomt u misstappen. Het gaat tenslotte wel om uw bron van inkomen!

Wat te doen bij ontslag?

Komt u als werknemer in een ontslagsituatie terecht dan stelt u zich meteen de vraag wat te doen bij ontslag. U kunt een (dreigend) ontslag nooit zomaar accepteren al was het maar omdat u natuurlijk niet zomaar  uw WW-rechten wilt verspelen. Schakel daarom zo snel mogelijk een arbeidsrecht advocaat in. Deze kan u helpen het onslag tegen te gaan of om een betere ontslagregeling te treffen. 

In dienst blijven?

Bent u het niet eens met het ontslag en wilt u graag in dienst blijven? Schakel dan direct de hulp in van een ontslagspecialist. Die weet immers als geen ander wat te doen bij ontslag. Bel ons of mail ons direct voor advies of hulp.

Vertrekken?

Overweegt u om in te stemmen met het voorgenomen ontslag? Laat u adviseren over alle ins en outs rond een rechtvaardige vertrekregeling en het veiligstellen van uw WW-rechten. Een ontslagspecialist kan u hierin begeleiden en vertellen wat te doen bij uw ontslag.

Neem direct contact op

ontslag telefoon

Mail direct of bel onze Ontslag telefoonlijn
Bel ons op 085 109 4104 (lokaal tarief)
Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar
Ook 's avonds!
stel uw ontslag vraag