HetOntslag.nl - specialisten in ontslagzaken
juridisch advies
 • 7 dagen per week bereikbaar
 • ook 's avonds

Bent u op zoek naar een arbeidsrecht advocaat in Utrecht?

Bent u ontslagen en woont u in (de omgeving van) Utrecht? Heeft u bijvoorbeeld een vaststellingsovereenkomst ontvangen van uw werkgever en wilt u dit na laten kijken of deze wel juist is? Neem dan direct contact met ons op via 085 - 029 1001! Wij brengen u binnen 24 uur in contact met de meest geschikte arbeidsrecht advocaat in de regio Utrecht!

Op deze pagina vindt u een overzicht van de arbeidsrecht advocaten in (de buurt van) Utrecht die bij ons netwerk zijn aangesloten. Zij kunnen uw belang behartigen inzake het ontslag en andere arbeidsrechtelijke zaken zoals:

 • Het beoordelen van een vaststellingsovereenkomst
 • Onderhandelen met de werkgever inzake de transitievergoeding
 • Het aanvechten of terugdraaien van ontslag op staande voet
 • Hulp bieden bij ontslag wegens een arbeidsconflict of disfunctioneren (de weg via de kantonrechter)
 • Hulp bieden bij ontslag wegens reorganisatie of 2 jaar arbeidsongeschikt (de weg via UWV)

Staat uw probleem met betrekking tot arbeid niet hierboven beschreven? Geen zorgen! Ook dan kunnen onze arbeidsrecht advocaten u helpen. Bel snel voor een gratis intakegesprek, via: 085 - 029 1001.

 • Jakobs Hiemstra Advocatuur te Houten

Mr. M. Jakobs-Hiemstra is een gespecialiseerd arbeidsrecht advocaat met 21 jaar ervaring. Mevrouw Jakobs-Hiemstra is de juiste advocaat om u verder te helpen met uw ontslagzaak.

 • Ludwig Alexander Advocatuur te Zeist

Mevrouw Claessens staat voor laagdrempelige rechtshulp. Heeft u een arbeidsrecht probleem? Schroom niet om contact op te nemen met Mevrouw Claessens. Ze begeleidt u in alle aspecten van het traject.

Hoe komt u in contact met een arbeidsrecht advocaat in Utrecht?

U heeft twee opties:

 1. Uit bovenstaande advocaten heeft u een keuze kunnen maken

Als u een geschikte arbeidsrecht advocaat heeft gevonden, belt u dan direct naar 085 - 029 1001. Des te eerder heeft u contact met de desbetreffende advocaat. Wij verzorgen namelijk de gratis intake en doen daarmee het voorwerk voor de advocaat, zodat hij/zij alvast van uw situatie op de hoogte is. De advocaat zal binnen 24 uur telefonisch contact met u opnemen en uw belang behartigen.

 1. U heeft hulp nodig bij het kiezen van de meest geschikte arbeidsrecht advocaat

Bel dan gelijk naar 085 - 029 1001. U krijgt één van onze juridische klantadviseurs aan de lijn die samen met u de juiste arbeidsrecht advocaat voor u vindt. Ook dit is geheel gratis en als wij een geschikte advocaat voor u hebben gevonden, dan neemt deze advocaat ook binnen 24 uur telefonisch contact met u op.

Mocht het u nu niet uitkomen? Klik dan op “Stel uw vraag” aan de linkerkant van deze pagina en laat uw contactgegevens achter. U wordt dan teruggebeld op het gewenste moment!

Niet tevreden over uw advocaat? Wij lossen het op!

Neem direct contact met ons op via 085 - 029 1001. Wij zorgen ervoor dat u alsnog met een andere arbeidsrecht advocaat in contact komt. Hierdoor wordt uw arbeidszaak altijd in behandeling genomen door een arbeidsrecht advocaat die bij u past én in (de buurt van) Utrecht is gevestigd. Goed geregeld toch?

Neem direct contact op

ontslag telefoon

Mail direct of bel onze Ontslag telefoonlijn
Bel ons op 085 - 029 1001 (lokaal tarief)
Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar
Ook 's avonds!
stel uw ontslag vraag