HetOntslag.nl - specialisten in ontslagzaken
juridisch advies
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • ook 's avonds

Ontslag advocaten Hoorn - Butter Advocaat Mediator & Coach

Stel uw vraag
Butter Advocaat Mediator & Coach

Butter Advocaat Mediator & Coach uit Hoorn is gespecialiseerd in ontslagzaken.  In deze praktijk treft u een advocaat arbeidsrecht met een duidelijke mening: werken aan een gezamenlijke oplossing is bevredigender dan het voeren van een gerechtelijke procedure.

De praktijk: bemiddeling of procederen

Uw werkgever heeft u ontslag aangeboden en u bent het daar niet mee eens? We denken in Nederland dan al snel aan procederen. Als u de gang naar de rechtbank maakt, beslist een rechter de uitkomst van uw geschil en zal er een winnaar en dus ook verliezer aangewezen worden. Feitelijk wordt het conflict niet opgelost en door de eenzijdigheid is de uitkomst daardoor vaak niet bevredigend.

Dat het ook anders kan, daar doet Mr. Bert Butter graag een pleidooi voor. Mr. Butter is naast advocaat vooral ook mediator. Door als onafhankelijke, derde partij met beide partijen om tafel te gaan, wordt er gezocht naar een passende oplossing die bevredigend is voor iedereen. Zo kan vaak een juridische strijd voorkomen worden en levert mediation bovendien een besparing van tijd, geld en energie op.

Het nieuwe ontslagrecht

Sinds de invoering van het nieuwe ontslagrecht schikken werkgevers liever dan het op een rechtszaak aan te laten komen. Mocht blijken dat procederen toch de enige weg is, dan treft u in Mr. Butter een zeer kundig en ervaren advocaat ontslagrecht.

Oriënterend gesprek met ontslag-advocaat Hoorn?

Wilt u weten of een ontslag-advocaat van Butter Advocaat Mediator & Coach in Hoorn iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 109 4104 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gratis kennismakingsgesprek ja

Gefinancierde rechtshulp (pro deo of toevoeging) ja

Geschillencommissie Advocatuur ja

Specialismen
- Arbeidsrecht

Bierkade 15
1621 BE
Hoorn
Hoorn en wijde omgeving

Neem contact op met de intakebalie van
Het Juridisch Netwerk Nederland .

085 109 4104
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • 24 uur per dag
Stel uw vraag

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Hoorn, Blokker, Zwaag, Hoogkarspel, Wervershoof, Medemblik, Hoogwoud, Spanbroek, Obdam, De Goorn, Avenhorn
Facebook

Twitter