HetOntslag.nl - specialisten in ontslagzaken
juridisch advies
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • ook 's avonds

Ontslag advocaten Papendrecht - Huijzer Advocaten

Stel uw vraag
Huijzer Advocaten

Huijzer Advocaten bedient cliënten in het Drechtsteden-gebied (Papendrecht, Dordrecht, Sliedrecht, Zwijndrecht, Alblasserdam) en de wijde omgeving waaronder ook Rotterdam-Zuid (Barendrecht, Ridderkerk).

Zowel werknemers als werkgevers vinden in Huijzer Advocaten een pro-actieve sparringpartner en een gedegen juridische ondersteuning. Niet alleen in een adviserende rol, maar ook als er daadwerkelijk geprocedeerd of onderhandeld moet worden. En altijd met een praktische no-nonsens mentaliteit, korte lijntjes, een goede prijs/kwaliteitverhouding en advies in begrijpelijke taal.

Oriënterend gesprek met ontslag-advocaat Papendrecht?

Wilt u weten of een ontslag-advocaat van Huijzer Advocaten in Papendrecht iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 109 4104 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gefinancierde rechtshulp (pro deo of toevoeging) ja

Specialismen
- Arbeidsrecht

Oude Veer 1
3351 AH
Papendrecht
Papendrecht en wijde omgeving

Neem contact op met de intakebalie van
Het Juridisch Netwerk Nederland .

085 109 4104
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • 24 uur per dag
Stel uw vraag

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam, Nieuw Lekkerland, Rotterdam-Zuid, Barendrecht, Ridderkerk
Facebook

Twitter