HetOntslag.nl - specialisten in ontslagzaken
juridisch advies
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • ook 's avonds

Over HetOntslag.nl

Hoe kiest u een voor u geschikte rechtshulpverlener? Waar vindt u deskundige en betrouwbare mensen die u daadwerkelijk met praktische adviezen en concrete hulp terzijde staan en uw belangen op professionele wijze behartigen? U heeft niet dagelijks te maken met juridische kwesties. Al helemaal niet als het gaat om ontslag.

Het-Ontslag.nl is een website van Het Juridisch Netwerk Nederland (HetJNN) en onderdeel van Juridisch.nl.

HetJNN helpt u bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de beste keuze voor een professional. HetJNN zorgt voor de perfecte match!

Ontslagspecialisten

Het Juridisch Netwerk Nederland helpt u bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de beste keuze voor een advocaat of jurist. Bij HetJNN zijn betrouwbare - en deskundige ontslagadvocaten en - juristen aangesloten. Alle op onze website vermelde kantoren beschikken over jarenlange expertise op het gebied van arbeidsrecht en noemen zich met recht ontslagspecialist.
 

Werkwijze: Kantoor naar keuze

U kunt er voor kiezen om uw adviesaanvraag of zaak aan te melden bij een advocaat of jurist van uw keuze. Dat kunt u doen door uw adviesaanvraag via het web formulier op de profielpagina van de advocaat/jurist in te vullen en te verzenden. Wij bellen u binnen 1 werkdag terug om uw adviesaanvraag te bespreken.

Ook kunt u het regionale telefoonnummer van onze intakebalie bellen welk nummer is vermeld op de profielpagina van de advocaat / jurist. U krijgt dan direct een medewerker van HetJNN (Juridisch.nl) aan de lijn die samen met u uw zaak. Leent uw zaak zich voor behandeling door een advocaat of jurist, dan zorgen wij er voor dat u direct in contact kunt komen met een aangesloten kantoor. Wij zorgen voor de perfecte match. Zit er voor u geen geschikt kantoor tussen? Dan zijn wij niet te beroerd om samen met u verder te kijken en u in contact te brengen met een niet aangesloten kantoor of rechtshulp organisatie.

Werkwijze: Juridische Intakebalie

Ook is het mogelijk om contact met HetJNN (Juridisch.nl) op te nemen via het algemene telefoonnummer (085 - 029 1001) of via het algemene web formulier. U krijgt dan een medewerker van HetJNN (Juridisch.nl) aan de lijn die samen met u uw situatie bespreekt. Leent uw zaak zich voor een advocaat of jurist? Dan zorgt HetJNN er voor dat u in contact kunt komen met een advocaat of jurist bij u in de buurt. Mocht er geen geschikte advocaat of jurist bij u in de buurt zijn, dan zorgen wij er voor dat u in contact kunt komen met een niet aangesloten kantoor of rechtshulp organisatie.

Alle door u verzonden en/of opgegeven informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld.

Ga terug naar de vorige pagina.

Neem direct contact op

ontslag telefoon

Mail direct of bel onze Ontslag telefoonlijn
Bel ons op 085 - 029 1001 (lokaal tarief)
Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar
Ook 's avonds!
stel uw ontslag vraag